НОРМУВАННЯ АЕРОІОННОГО СКЛАДУ ПОВІТРЯ РОБОЧИХ ПРИМІЩЕНЬ ТА ОСНОВНІ НАПРЯМИ ЙОГО ВДОСКОНАЛЕННЯ - Запорожець, О.І.; Глива, В.А.; Сидоров, О.В. (Proceedings of National Aviation University (archive), 2012)
Проаналізовано санітарно-гігієнічні норми допустимих рівнів іонізації повітря в примі-щеннях в Україні, Росії та Білорусії. Наведено рекомендації з вдосконалення нормування ае-роіонного складу повітря робочих приміщень.In article was analyzed government sanitary hygienic code of acceptable levels of ionization ofair indoors. Also was analyzed sanitary code of acceptable levels of ionization in Russia andByelorussia. In article was presented advices for updating of rates of ionic composition of indoorair in workrooms.Проанализированы санитарно-гигиенические нормы допустимых уровней ионизации воз-духа в помещениях на Украине, в России и Белоруссии. Приведены рекомендации по усовер-шенствованию нормирования аэроинного состава воздуха рабочих помещений.