Розробка плану забезпечення технічного захисту конфіденційної інформації в установі - Головань, Сергій Миколайович; Давиденко, Анатолій Миколайович; Хорошко, Володимир Олексійович; Щербак, Леонід Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
У роботі викладені загальні підходи до побудови плану забезпечення технічного захисту конфіденційної інформації на всіх етапах життєвого циклу інформаційної системи та запропонуємо комп'ютерний варіант форми плану.