Дослідження моделі процесу обміну інформацією в корпоративній інформаційній мережі - Пархуць, Любомир Теодорович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2008)
В роботі приведено результати дослідження моделі процесу обміну інформацією в корпоративній мережі. Розглянуто алгоритм знаходження оптимального розподілу потоків інформації в мережі інтегрального обслуговування та приведено результати комп'ютерного моделювання.