Синтез похідних систем сигналів на основі ПВП GMW, що володіють властивостями ортогональності - Скопа, О О; Гура, В І (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Синтез похідних систем сигналів на основі ПВП GMW, що володіють властивостями ортогональності