Характеристика небезпечних відмов засобів, що реалізують стеганографічні методи перетворення інформації - Гулаг, Г М (Ukrainian Information Security Research Journal, 2009)
Характеристика небезпечних відмов засобів, що реалізують стеганографічні методи перетворення інформації