Аналіз методів та засобів захисту мережі електроживле¬ння від витоку інформації за допомогою шумоподавляючих захисних фільтрів - Торбєєва, Марина Василівна; Семенченко, Іван Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
У статті розглядаються проблеми захисту інформації від витоку колами електроживлення через канали ПЕМВН. Виконано аналітичний огляд МПЗФ вітчизняного та закордонного виробництва згідно сучасних вимог стосовно ЕМС та захисту від ПЕМВН. Представлені результати досліджень МПЗФ на індуктивних елементах.