Верхні межі параметрів, що характеризують стійкість немарківських блокових шифрів відносно методів різницевого та лінійного криптоаналізу - Олексійчук, Антон Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Отримані верхні межі ймовірностей диференціалів та лінійних апроксимацій довільного блоково-ітераційного шифру, що дозволяють ввести нові показники практичної стійкості такого шифру відносно різницевого та лінійного криптоаналізу, аналогічні параметрам, які традиційно використовуються для оцінки практичної стійкості марківських блокових шифрів. Для ГОСТ-подібного шифру отримано аналітичний вираз верхньої межі параметру, що визначає його практичну стійкість відносно різницевого криптоаналізу.