Організація роботи підрозділу захисту інформації з обмеженим доступом - Головань, Сергій Миколайович; Давиденко, Анатолій Миколайович; Хорошко, Володимир Олексійович; Щербак, Леонід Миколайович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
У роботі викладені загальні підходи з використанням результатів опублікованих праць, нормативних матеріалів, сучасних стандартів до нормування праці працівникам підрозділу захисту інформації з обмеженим доступом, організація робочого місця працівників, обгрунтовання вибору типів і кількості технічних засобів призначених для роботи з метеріальними носіями інформації з обмеженим доступом та рівені використання технічних засобів.