Особливості підготовки фахівців 13 інформаційної безпеки - Азаров, Сергій Сергійович; Кривуца, Володимир Георгійович; Тітов, Олексій Васильович; Хорошко, Володимир Олексійович (Ukrainian Information Security Research Journal, 2006)
Описуються особливості підготовки фахівців із інформаційної безпеки відповідно до вимог Болонської декларації.