Інформаційна безпека - одна з основних складових успішного бізнесу сучасного підприємства - Мазур, Віра Іванівна; Мазур, Оксана Юріївна; Іванкевич, Олексій Вікторович; Мелешко, Олена Олексіївна (Ukrainian Information Security Research Journal, 2007)
В статті розглянуті питання створення системи забезпечення інформаційної безпеки авіапідприємства та запропоновані рекомендації авторів статті до вирішення цієї проблеми.