ВАЛІДНІСТЬ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ ІЗ ВИЗНАЧЕНИМИ КОЕФІЦІЄНТАМИ СКЛАДНОСТІ - Шибицька, Н.М.; Тимофієва, Г.А. (Problems of Informatization and Management, 2012)
Досліджено технологію визначення валідності тестового завдання в залежності від коефіцієнтів складності питань та їх форми. Доведено, що тестові завдання комплексної форми валідні та більш адекватно характеризують рівень знань людини, що навчається