МЕТОДИКА МОДЕРНІЗАЦІЇ МОДЕЛІ ХАТА - Конахович, Г.Ф.; Андрухович, П.О.; Карпов, А.В. (Problems of Informatization and Management, 2012)
Представлено дослідження закону згасання електромагнітного поля в реальних умовах експлуатації в залежності від частоти випромінювання. Представлено методи апроксимації, які використовувалися для обробки отриманих результатів. Представлено методику модернізації моделі Хата та моделі COST 231 на основі дослідження закону згасання електромагнітного поля в реальних умовах експлуатації в залежності від частоти випромінювання