ІМІТАТОР СИГНАЛІВ СУПУТНИКІВ СИСТЕМИ GPS - Ільницький, Л.Я.; Щербина, О.А.; Федієнко, Ю.М.; Загребельний, А.О. (Problems of Informatization and Management, 2012)
Синтезовано схему імітатора комплексу сигналів, які використовуються для визначення часу і місцеположення пристроями GPS-навігації. Імітатор дає можливість діагностувати якість пристроїв GPS-навігації та вимірювати їх технічні характеристики щодо точності визначення місцеположення та чутливості приймача. З’являється можливість змінювати напруженості електричних полів, які створюються окремими джерелами сигналів, що моделює реальну обстановку з визначенням місцеположенням при низьких кутах розташування штучних супутників