АНТЕННА РЕШІТКА ОБЕРТОВОЇ ПОЛЯРИЗАЦІЇ З КЕРОВАНОЮ ДІАГРАМОЮ СПРЯМОВАНОСТІ - Ільницький, Л.Я.; Щербина, О.А.; Михальчук, І.І. (Problems of Informatization and Management, 2012)
Розглянуто принцип дії малоелементної антенної решітки обертової поляризації з керованою діаграмою спрямованості, яка може бути використана для мобільних систем зв`язку на терміналах, що встановлюються на рухомих об`єктах, при вирішенні задачі вимірювання напруженості електромагнітного поля. В результаті використання фазового керування діаграмою спрямованості антенної решітки значно підвищується точність пеленгації та швидкодія процесу