АЛГОРИТМ ФОРМУВАННЯ СТІЙКОЇ СТРУКТУРИ МОБІЛЬНОЇ GRID-СИСТЕМИ - Давиденко, І.М.; Воевода, Д.С. (Problems of Informatization and Management, 2012)
Запропоновано алгоритм формування стійкої структури мобільної GRID-системи з забезпеченням заданих параметрів якості обслуговування та з урахуванням нестабільності підключення мобільних вузлів, що дало можливість підвищити продуктивність системи