МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ НЕСПРАВНИХ ДІЛЯНОК ІНЖЕНЕРНОЇ МЕРЕЖІ (НА ПРИКЛАДІ ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ) - Артамонов, Є.Б. (Problems of Informatization and Management, 2012)
Розглянуто проблему автоматизації діагностування інженерних мереж і визначення не-справних ділянок за умови використовується обмеженої кількості контролюючих при-строїв. Розроблений метод передбачає за даними контролюючих пристроїв виділити з загальної мережі несправну гілку, на якій проводиться багатопараметричний аналіз стану окремих ділянок (частини комунікації з однорідним описанням)