ВИКОНАННЯ XQUERY ЗАПИТІВ В РОЗПОДІЛЬЧІЙ СИСТЕМІ НАПІВСТРУКТУРОВАНИХ ДАНИХ - Анохін, A.C. (Problems of Informatization and Management, 2012)
Проведені експерименти з напівструктурованими даними за новими стандартами по виявленню здатності виконання XQUERY запитів в розподільчій системі із застосуванням Web сервісу