ВИСОКОПРОДУКТИВНИЙ ПОТОКООРІЄНТОВАНИЙ ОБЧИСЛЮВАЧ - Красовська, Є.В.; Єфимець, В.М. (Problems of Informatization and Management, 2012)
Запропонована структура потокоорієнтованого обчислювача. Підвищення продуктивності досягається за рахунок роздільної зовнішньої пам’яті команд і даних та модульної організації основної пам’яті. Для розширення функціональних можливостей обчислювальних структур запропоновано паралельне виконання команд без конвеєризації