ТЕНДЕНЦІЇ ЗАСТОСУВАННЯ СУЧАСНОЇ ЕЛЕМЕНТНОЇ БАЗИ ДЛЯ ПОБУДОВИ ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ ОБЧИСЛЮВАЛЬНИХ СИСТЕМ - Клименко, І.А. (Problems of Informatization and Management, 2012)
Швидкодія та степінь інтеграції сучасних ПЛІС відкривають нові перспективи у виробництві й поліпшенні параметрів високопродуктивних обчислювальних систем за рахунок реалізації їх за технологією системи-на-кристалі. Наведені особливості сучасної елементної бази в контексті побудови високопродуктивних обчислювальних систем