ДИНАМІКА ЦИФРОВИХ СЛІДКУЮЧИХ СИСТЕМ ЗІ ЗВ’ЯЗКАМИ ЗА ЗАДАВАЛЬНИМ ВПЛИВОМ - Житецький, Л.С.; Сущенко, О.А.; Сенькович, О.В.; Пономарьов, О.С. (Problems of Informatization and Management, 2012)
Досліджено динамічні процеси, що виникають в інваріантних слідкуючих системах з безпосереднім та опосередкованим зв’язками за задавальним впливом в перехідних і усталених режимах функціонування. Встановлена робастність цих систем