ДОСЛІДЖЕННЯ МАТЕМАТИЧНОЇ МОДЕЛІ ГІРОСТАБІЛІЗАТОРА АЕРОФОТОАПАРАТУРИ З НЕЖОРСТКИМИ ЕЛЕМЕНТАМИ - Животівська, М.О. (Problems of Informatization and Management, 2012)
Розроблено та досліджено математичні моделі з нежорсткими елементами двоканаль-ного гіростабілізатора аерофотоапаратури з волоконнооптичним гіроскопом