РОЛЬ ДИСЦИПЛІНИ «ЕКОЛОГІЧНА ПСИХОЛОГІЯ» У ПІДГОТОВЦІ ФАХІВЦІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ЕКОЛОГІЯ» ТА ДОСЛІДЖЕННІ ЛЮДИНИ ЯК ЧАСТИНИ ЕКОСИСТЕМИ - Куделя , Людмила (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2025)
У статті розкрито місце та роль дисципліни «Екологічна психологія» при підготовці студентів спеціальності «Екологія» та показані психологічні закономірності взаємозв’язку людини з навколишнім середовищем.