ВИКОРИСТАННЯ СИМУЛЯЦІЙ ДЛЯ ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ МАТЕМАТИКИ ТА ФІЗИКИ - Брославська , Галина Михайлівна (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2025)
У статті розкрито значення використання симуляцій для дослідницької діяльності під час вивчення математики та фізики. Проаналізовано праці українських науковців (М.І. Жалдака, Ю.О. Жука та О.В. Слободяника) щодо необхідності застосування симуляцій в освітньому процесі.