РОЗВИТОК КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ СФЕРИ ОБСЛУГОВУВАННЯ - Савіцька , Ольга Вікторівна (Формування компетентностей обдарованої особистості в системі позашкільної та вищої освіти, 2025)
У статті представлено аналіз сутності комунікативної компетентності, її структури та можливостей розвитку її складових. Виокремлено основі підходи та умови розвитку комунікативної компетентності в системі вищої освіти. Здійснено обгрунтування змісту тренінгу професійної кометентності для майбутніх фахівців сфери обслуговування.