Системи автоматизованого проектування в сучасному дизайні одягу - Petruk, T. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Автор піднімає питання щодо впровадження та застосування в практиці сучасного дизайну одягу комп'ютерних технологій. У статті описуються системи автоматизованого проектування, які вже використовуються на підприємствах України. Метою публікації є порівняльний аналіз технічних і технологічних можливостей програм, їх потенціалу та якісних показників у розробці модного одягу як дизайн-продукту.