Реалізація деяких принципів побудови візерунків засобами операторів мови MAPLE - Tkachenko, V. P.; Chelombitko, V. F. (Теорія та практика дизайну, 2012)
Розглянуто принципи складання та побудови орнаментів у середовищі алгоритмічної мови Maple.