Особливості використання кольору в інтер'єрах мобільних госпіталів - Lyzhnyk, N. I. (Теорія та практика дизайну, 2012)
У статті встановлюється вплив кольору на фізичний стан людини. Досліджуються особливості використання кольору в різних за функціями приміщеннях, орієнтуючись на його фізіологічну дію. Визначається кольорова гама, що найкраще підходить для інтер’єру мобільного госпіталю.