Принципи організаціїї інтер'єрів центру підготовки пілотів-операторів безпілотної авіації - Rusakov, I. O.; Krupetskyh, A. G. (Теорія та практика дизайну, 2012)
В даній статті проведені дослідження питання розвитку спеціалізованих навчальних інтер’єрів. Виявлено принципи функціонально–просторової організації інтер’єрів центру підготовки пілотів–операторів безпілотної авіації. Всі приміщення центру класифіковані за принципом функціональності.