Класифікація інтер'єрів магазинів - Kuznetsova, І. O.; Vishnevska, O. V. (Теорія та практика дизайну, 2012)
Дана стаття присвячена дослідженню існуючих класифікацій магазинів та виведенню узагальненої класифікації, яка допоможе при дизайн–проектуванні.