РОЗРАХУНОК ТА ПРОЕКТУВАННЯ ОПТИМАЛЬНОГО ВЕРТОДРОМНОГО ПОКРИТТЯ - Aijun, Yao; Бєлятинський, Андрій; Yulin, He; Jian, Sun (Теорія та практика дизайну, 2022)
У статті розглянуто розрахунок жорстких гелікоптерних покриттів, моделювання одношарового покриття в ПК ЛІРА САПР, FEAFAA, розрахунок цементобетонного покриття, тимчасового покриття з металевих пластин, диференціальне рівняння криволінійної поверхні мембрани. Дана робота виконана майстром будівництва Близнюк Т.В.