Особливості засобів забезпечення безбар’єрного простору - Kardash, O.; Svirko, V.; Dzhurik, O.; Bilonozhenko, А. (Теорія та практика дизайну, 2017)
В статті розглянуто регламентні документи щодо забезпечення комфортного перебування людей з маломобільних груп населення. Надано інформацію щодо засобів та норм, яких необхідно дотримуватися у дизайн-проектуванні. Виконано порівняльний аналіз різновидів існуючого обладнання, яке призначене для забезпечення якості життя інвалідів .Визначено науковий напрямок розробки оптимальних умов дизайн-проектування засобів забезпечення інвалідів.