Викладання асоціативної композиції в НАУ, як засіб розвитку творчої особистості дизайнера - Sidorova, O.; Yevtushenko, A. (Теорія та практика дизайну, 2017)
У статті розглянуто роль асоціативного мислення в розвитку творчої особистості. Наведено ряд методів, що активізують креативні здібності студента. Продемонстровано вправи, які виконуються студентами для розвитку асоціативного мислення та проаналізовано шляхи та засоби для створення формалізованої композицій студентами.