Коефіцієнт рівномірності теплопередачі для цегляних склепінь підвальних поверхів в житлових історичних будівлях - Murgul, V. (Теорія та практика дизайну, 2017)
Стаття показує розрахунок коефіцієнта рівномірності теплопередачі для цегляних склепінь підвальних поверхів в житлових історичних будівлях. Було встановлено, що температурний режим на поверхні перекриття можна охарактеризувати як рівномірний. Коефіцієнт рівномірності теплопередачі для даної конструкції підлоги підвалу може бути проігнорований під час теплотехнічних розрахунків. Розрахунок теплопередачі виконується для структури перекриття з найменшою товщиною. Коефіцієнт рівномірності теплопередачі для даної конструкції підлоги підвалу приймається як 1 для теплового розрахунку.