Естетика формотворення сакрального простору - Gnatiuk, L.; Terletska, M. (Теорія та практика дизайну, 2017)
Проведено дослідження естетики формотворення сакрального простору. Проведено аналізуючи церкви різних епох. Розглянуто простір храму через естетичних категорій. Проведено аналіз ставлення людини до краси в різний час, на основі вивчення історичної та культурної ситуації певної епохи.