Етнодизайн в інтер’єрі готельно-ресторанних комплексів - Gnatiuk, L.; Polishchuk, Y.; Muzichenko, O. (Теорія та практика дизайну, 2015)
У статті розглянуто питання використання етнодизайну в готельно-ресторанних комплексах. Наведено приклади інтер'єрів з використанням етнодизайну. Дослідження даної теми дозволяє розкрити характерні особливості етнічного стилю. Виявлено особливості використання етнодизайну в готельно-ресторанних комплексах.