Дизайн і технічний прогрес - Yeremenko, L. (Теорія та практика дизайну, 2016)
У статті розглядається історичний зв'язок між технічним прогресом і дизайном, визначаються загальні обриси майбутнього предметного середовища у світлі останніх трендів техніки та технологій. Особливого значення надається перспективі подальшого розвитку стилю біоморфізм з огляду на останні досягнення молодого технологічного напрямку — 3D-друку.