Особливості презентації фотографічних творів на мистецьких та торгово-промислових виставках - Ovcharik, V.; Myronenko, V. (Теорія та практика дизайну, 2016)
У статті на основі аналізу характеристик мистецьких (художніх) та торгово-промислових виставок обґрунтовується можливість і доцільність створення експозицій фотографічних творів на виставках різних видів.