Історичний аспект формування архітектури об’єктів культури в об’ємно-планувальній структурі університетів - Dmytrah, O. (Теорія та практика дизайну, 2016)
У статі висвітлено типології об’єктів культури в об’ємно-планувальній структурі . Проведено огляд джерел, що стосуються тематики формування архітектури будівель та кампусів університетів світу. Встановлено хронологічні межі дослідження, що окреслюють планувальні та типологічні ознаки об’єктів культури при університетах.