Функціоналізм у журнальному дизайні - Tataryna, A. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Стаття становить собою дослідження явища функціоналізму в контексті журнального дизайну. В ній розглядаються: функціоналізм як явище; Л. Мохолі-Нодь, Г. Баєр та Я. Чихольд як основні персоналії, які брали активну участь у напрацюваннях цього періоду; внесок здобутків функціоналізму як модерністської дизайнерської практики в проектування та оформлення журналів.