Інтернет як актуальний засіб рекламних комунікацій у ххі столітті: Web-технології та стилістичні тенденції - Pryshchenko, S.; Pryshchenko, М. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Інтернет досліджено як актуальний засіб рекламних комунікацій у сучасних умовах жорсткої конкуренції і перенасиченості ринку товарами та послугами. Розглянуто можливості WEB-технологій у формуванні іміджу компанії, навчального закладу, особистості. Стилістичні тенденції WEB-дизайну охарактеризовано залежно від функціонального призначення сайтів і банерної реклами.