Мурріни і класичний вітраж як суміжні технології камео гласс - Petrushevskaia, N. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Розглянуто технологічні подібності та особливості давньоримського камео гласс і суміжних технік муррін і класичного вітража. Перебуваючи у тісному технологічному спорідненні з технікою давньоримського камео гласс, мурріни і класичний вітраж є попередньою і подальшою фазами історичного розвитку даної техніки.