Етномотиви в творчості Леоніда Денисенка - Papeta, S. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Стаття присвячена творчості австралійського художника українського походження Леоніда Денисенка. Майстер широко використовує історичну і сучасну тематику в книжковому оформленні, листівках, графічних серіях, монументальних розписах тощо. Його індивідуальній манері притаманне органічне поєднання художніх традицій української візуальної культури і світового мистецтва.