Сучасні особливості організації простору в дизайні інтер’єру. Поняття «персоніфікований простір» - Blazhiyevska, N. (Теорія та практика дизайну, 2015)
У статті досліджено досвід виділення в інтер’єрі зон, які сприймаються користувачами як простір, що відповідає індивідуальному характеру розвитку особистості . Виявлені особливості влаштування персональних зон у житлових та громадських інтер’єрах. Обгрунтовано поняття «персоніфікований простір» в інтер’єрі та умови його формування.