Роль кольору в монументально–декоративному оформленні інтер’єрів дошкільних закладів та шкіл - Artemenko, G. (Теорія та практика дизайну, 2015)
Розглядаються особливості ролі кольору в формування архітектурно-планувальних рішень інтер’єрів дошкільних закладів та шків, а також використання кольору в монументально-декоративному оформленні.