Дизайн реклами: теоретико-методологічні засади - Antonovych, Y.; Pryshchenko, S. (Теорія та практика дизайну, 2015)
У статті розглянуто розроблені авторами теоретико-методологічні засади формування актуальної навчальної дисципліни «Дизайн реклами» як інтеграції графічного дизайну, реклами та маркетингу. Визначено базові компоненти професіоналізму дизайнера реклами з урахуванням вимог сучасного ринку: графічну дизайн-підготовку, соціологічну та маркетингову складові.