Побудова офісного інтер’єру методом перспективних масштабів - Rozhenko, Z. M.; Savchenko, L. M. (Теорія та практика дизайну, 2012)
У роботі розглянута методика побудови перспективи офісного інтер’єра методом перспективних масштабів у рамках дисципліни «Виробничий дизайн і ергономіка», що читається студентам 4–го курсу економічного факультету очної й заочної форми навчання.