Аналітичний розгляд властивостей туристичного спорядження на прикладі дизайн-об’єктів з тентовим покриттям - Kardash, O. V.; Taran, Y. C. (Теорія та практика дизайну, 2012)
Розглянуто основні вимоги до дизайн–об’єктів з тентовим покриттям. Визначено переваги та недоліки існуючих наметів. Визначено чинники, які впливають на забезпечення естетичних та фізичних потреб життєдіяльності людини.