Взаємовплив сцени та подіуму - Gurdina, V. V. (Теорія та практика дизайну, 2012)
У статті простежується співпраця дизайнерів одягу, режисерів, виконавців у контексті проникнення театру в сучасні модні шоу та навпаки; вплив моди на створення сценічних костюмів.