Естетика стилю футуризм в дизайні інтер’єрів аеровокзалів - Kuznetsova І. O.; Anfalova, D. V. (Теорія та практика дизайну, 2012)
В статті йдеться мова про естетику стилю футуризм, яка проявляється через певні естетичні категорії, що сприяють формуванню гармонійного дизайну інтер’єру аеровокзалу.