Обгрунтування складу пакетів матеріалів одягу для працівників газотранспортних компаній - Galagan, T.; Polka, T.; Kolosnichenko, M. (Теорія та практика дизайну, 2017)
У статті розглянуто результати порівняльного аналізу показників якості тканин верху та експериментальних досліджень теплофізичних властивостей утеплювачів, які було рекомендовано для застосування в одязі для працівників газотранспортних компаній. Матеріали з найкращими показниками якості рекомендовано для подальших досліджень у складі багатошарових пакетів матеріалів зовнішнього, проміжного та внутрішнього шарів.